WORD

LID!

Wil je lid worden van T.S.T.V. Lacoste? Vul dan onderstaand formulier in!

  Gegevens

  ManVrouw

  Voeg een foto van jezelf toe

  Studiegegevens

  Opleidingsniveau

  HBOWO BachelorWO Master

  Tennisgegevens

  Lid van sportcentrum is verplicht. Als je nog geen lid bent van het sportcentrum van de universiteit, vul dan '0000' in.

  Ik ben een beginner.

  Indien al lid van KNLTB.

  Beginner? Vul dan in beide velden een 9 in.

  Contributie

  Het verenigingsjaar loopt van 1 oktober tot en met 31 september. Uitschrijving voor een komend verenigingsjaar dient uiterlijk 1 oktober bij de secretaris binnen te zijn. De jaarlijkse contributie bedraagt € 47,50. Studenten die zich na 1 april inschrijven betalen een eenmalig gereduceerd tarief van € 32,50.

  Machtiging

  Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan T.S.T.V. Lacoste om van zijn/haar ondergenoemde (giro-)rekening bedragen af te schrijven voor de jaarlijkse contributie (€ 47,50), voor alle activiteiten van T.S.T.V. Lacoste waarvoor hij/zij zich heeft ingeschreven en voor alle kleding die hij/zij besteld heeft.

  Vul hier je IBAN rekeningnummer in.

  Wanneer je lid wordt van T.S.T.V. Lacoste ben je verplicht om lid te zijn van het sportcentrum van Tilburg University. Bovendien ga ik akkoord met het huishoudelijk reglement, dat vastgesteld wordt door de Algemene Leden Vergadering der T.S.T.V. Lacoste. Vul de onderstaande gegevens in voor akkoord.

  Ik ga akkoord.

  Captcha: captcha

  nl_NLDutch