Word nu lid!

Club van 40

T.S.T.V. Lacoste Club van 40
Het getal 40 is een erg belangrijk getal bij tennis. Bij een stand van 40 kan je in veel gevallen namelijk een game, set of zelfs de wedstrijd binnen slepen. Met de Club van 40 wordt dit getal nu nog veel belangrijker dan ooit!

Wat is de Club van 40?
De Club van 40 is een initiatief voor mensen die T.S.T.V. Lacoste een warm hart toedragen. Leden van deze club kunnen de vereniging steunen met een jaarlijkse bijdrage van €40. Dit geld wordt gebruikt voor investeringen waarvan alle leden van T.S.T.V. Lacoste profijt hebben en verdwijnen dus niet zomaar in de clubkas. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld cantusbanken, een partytent, nieuw kroko pak of faciliteiten op en rond de tennisbanen.

Wat krijgen leden van de Club van 40?

  • Inspraak in de besteding
  • Naamsvermelding op de site
  • Een Club van 40 dag, georganiseerd door T.S.T.V. Lacoste
  • Jaarkalender thuis gestuurd
  • Maandelijks Kroko’s krantje per mail

Voor wie?
De Club van 40 is voor iedereen die de vereniging een warm hart toe wil dragen. Leden en hun vrienden en famillie, oud-leden of wie dan ook. Voor oud leden is de reden om mee te doen wellicht het Lacoste hart dat ze hebben gekregen gedurende hun studietijd. Voor ouders en andere familieleden is de reden om mee te doen misschien om de vereniging waar hun kind, kleinkind, broer, zus, neef of nicht zo veel plezier aan beleeft te kunnen helpen.

nl_NLDutch