LUST 2024

8-10 maart 2024, XX bier voor lustrum IV

LUST 2024

“20 Bier voor LUSTrum IV”

Jullie lezen het goed, LUST viert dit jaar haar 20e verjaardag en dat wil je natuurlijk niet missen! Kom daarom van 8 t/m 10 maart 2024 naar het leukste toernooi van Nederland en hang samen met ons de slingers op.

Je vraagt je vast af, waar staat LUST eigenlijk voor!? LUST staat voor Lacoste Uitwisselings Studenten Toernooi. Jaarlijks komen er honderden studenten uit heel Nederland naar Tilburg afgereisd voor dit prachtige toernooi. Het gaat bij LUST wel iets anders dan bij normale toernooien… Je tennist namelijk met iemand van een andere vereniging, dit is dus de perfecte manier om nieuwe studenten te leren kennen!

Een verjaardagsfeestje volstaat natuurlijk niet zonder leuke activiteiten. Maak je maar geen zorgen er is aan alles gedacht! We kunnen beloven, dit feestje wordt leuker dan het kringgesprek op de verjaardag van je oma. Vrijdag trappen we af met het enige echte LUSTrum thema feest in Café Brandpunt en zaterdag staat er naast een Viper-huifkar een prachtige cantus op het programma, gezongen door niemand minder dan de Bracchus cantusband.

Schrijf je dus snel in voor LUSTrum IV en blaas samen met ons de kaarsjes uit voor de 20e verjaardag van dit fantastische toernooi!

Ps. We houden nog even geheim wat de andere activiteiten zijn, maar neem je zwembroek mee!

Liefs,

LUSTrum IV commissie.

 

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de succesvolle samenwerking met onze sponsoren

en_USEnglish