Oud leden vereniging

OLV

Het is mogelijk na je afstuderen nog vier jaar een sportkaart te houden en daarmee gewoon lid te blijven van T.S.T.V. Lacoste. Maar daarna is het nog niet afgelopen, want dan is er nog de Oud Leden Vereniging.

Studeren doe je maar even, Lacostiaan ben je voor het leven!

De OLV wil de ultieme Lacoste-spirit doen herleven. Dit gebeurt met jaarlijks twee kwalitatief hoogwaardige activiteiten. In het voorjaar is er het OLV Toernooi, waar op een stijlvolle en unieke locatie wordt getennist. Echt grastennis in Eastbourne of ingraven in het gravel van Spa, Hannover en Barcelona. De OLV was er bij!

In het najaar worden actie en ontspanning gecombineerd met de najaarsactiviteit. Daarnaast sluit de OLV aan bij een aantal activiteiten van TSTV Lacoste, zoals het kerstdiner of lustrumgala.

Wil je meer weten? Kijk dan op de OLV Facebook pagina voor een impressie van de activiteiten. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar olv@tstvlacoste.nl. We hopen je graag binnenkort te kunnen verwelkomen bij de OLV!

De jaarlijke contributie bedraagt 15 euro per jaar. Hiervoor ontvang je tevens het jaarboek. Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretaris@tstvlacoste.nl.

De Oud Leden Vereniging heeft op het moment geen bestuur en wordt bestuurd door het huidige bestuur van T.S.T.V. Lacoste

 

nl_NLDutch