Word nu sponsor van T.S.T.V. Lacoste!

word sponsor!

De Tilburgse Studenten Tennis Vereniging (T.S.T.V.) Lacoste is de grootste studentensportvereniging van Tilburg en is opgericht op 17 april 1967. Lacoste staat open voor alle studenten in en rondom Tilburg. Inmiddels tellen we 550 leden, waarvan een groot deel actief is binnen onze vereniging. Daarnaast heeft Lacoste een oud ledenvereniging met inmiddels 125 leden. Hieronder een overzicht van alles wat ons bezig houdt en onze communicatie met onze leden.

Activiteiten op en naast de baan
T.S.T.V. Lacoste is de ultieme mix tussen sportiviteit en gezelligheid. Op sportief vlak houden we elke woensdagavond onze clubavond, waar iedere woensdag gemiddeld 100 leden op af komen en waar naderhand mee geborreld wordt in het sportcafé. Ook hebben we een interne wintercompetitie om de soms koude winteravonden wat interactiever te maken. Verder hebben we een laddercompetitie, waar mensen elkaar uit kunnen dagen om elkaars plek op de ranglijst te veroveren en een masters-klassement waar punten mee verzameld kunnen worden door ver te komen in toernooien in de buurt. Uiteraard doet Lacoste ook mee met de KNLTB winter-, voorjaars- en najaarscompetitie, dit jaar met respectievelijk 4, 15 en 9 teams. Naast deze tennisgerelateerde activiteiten organiseren we tal van overige activiteiten om de sfeer naast de baan te verzorgen. Zo houden we onder andere een kerstdiner, meals on wheels/cycling dinner, een open feest en activiteiten speciaal voor de competitieteams of nieuwe eerstejaars leden.

Toernooien
Verder zijn we ook erg actief en zichtbaar buiten onze eigen vereniging. Aan het begin van het schooljaar organiseren we de Tilburgse Studenten Tennis Kampioenschappen (TSTK) met ca. 200 deelnemers. Daarnaast organiseren we elk jaar in maart een toernooi voor alle studenten tennisverenigingen uit Nederland, LUST, en eind juni een beachtennistoernooi. Deelnemersaantallen van vorige jaren reikten hier 250 en 150. We tennissen niet alleen met studenten. Zo organiseren we sinds 2013 een eigen open rating toernooi, het Lacoste Open. Hier komen zo’n 200 tennissers uit Tilburg en omstreken op af.

Communicatie
Ons clubblad de ‘Kroko’ is erg populair onder onze leden en wordt dan ook veel gelezen. Hierin staan onder andere de verslagen en foto’s van de activiteiten die wij als vereniging georganiseerd hebben. Van dit blad bestaat zowel een papieren versie als een digitale versie. Deze papieren versie wordt jaarlijks viermaal verstuurd naar alle eerstejaars en actieve leden. Leden komen hier regelmatig voor nieuwsupdates, informatie over activiteiten, competitie- of toernooistanden, alle foto’s van de activiteiten en om zich elke week in te schrijven voor de clubavond. Ten slotte brengen wij aan het einde van het jaar een jaarboek uit. Zo kunnen onze leden terugkijken op het afgelopen jaar en kunnen zij ook in de verdere toekomst herinneringen blijven opdoen aan de jaren bij T.S.T.V. Lacoste.

Sponsoring
Voor al deze activiteiten en communicatiemiddelen zoeken wij sponsoren. Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee om tot een passende sponsoring te komen waar beide partijen profijt van hebben. Ook hebben we aantrekkelijke pakketdeals met combinaties als sponsoring op de website, tijdens een toernooi, in ons clubblad, flyers/vouchers via goodiebags, etc.

Mocht u interesse hebben en meer informatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met onze penningmeester door te mailen naar penningmeester@tstvlacoste.nl

nl_NLDutch