De grootste studenten sportvereniging van Tilburg!

TSTV LACOSTE

TSTV Lacoste

T.S.T.V. Lacoste is opgericht op 17 april 1967. De vereniging telt op dit moment meer dan 550 leden en meer dan 125 oud-leden. Hiermee is het de grootste studentensportvereniging van Tilburg.

Lacoste organiseert vele activiteiten door het jaar heen met als rode draad de clubavond elke woensdag. Op deze avond kunnen de leden tennissen op onze prachtige kunstgras banen. Voor nieuwe leden is dat de ideale mogelijkheid kennis te maken met de vereniging. Tevens speelt Lacoste officiële competitie, waar zo’n 110 spelers voor de eer van Lacoste strijden. Lacoste heeft teams op elk niveau, dus er is plaats voor iedereen.

Ook toernooien worden door T.S.T.V. Lacoste enthousiast bezocht en georganiseerd. In maart organiseren we LUST, waar studenten uit heel Nederland op afkomen. Hier zal naast het tennissen ook veel gefeest worden met als hoogtepunt de LUST biercantus. Later in het jaar organiseert Lacoste een ratingtoernooi en het Lacoste Beachtennis toernooi.

Om ook naast de baan tot nieuwe hoogtes te stijgen organiseert Lacoste door het jaar heen verschillende activiteiten zoals: Kerstdiner, Sinterklaasavond, Nieuwjaarsborrel, Lacoste Open Tijd, Meals on Wheels en Paupergala. Bij Lacoste kennen we geen verplichtingen. Je bent dus vrij om zelf te kiezen welke activiteiten je bijwoond. Ben je geïnteresseerd, wil je lid worden of alleen maar wat informatie mail dan naar: secretaris@tstvlacoste.nl.

Wil je lid worden van T.S.T.V. Lacoste?
Klik hier voor meer info en het inschrijfformulier. Zodra je je hebt ingeschreven ben je direct lid en krijg je een kopie van je inschrijving via de mail als pdf.

Met groene groet,

Nicole Tacke
Secretaris der T.S.T.V. Lacoste

Wil je uitgeschreven worden? Stuur dan een mailtje naar: secretaris@tstvlacoste.nl. Vermeld hier alstublieft bij waarom u geen lid meer wenst te zijn.

Je kunt ook lid worden van de Oud Leden Vereniging. Voor €15,- per jaar kun je zo verbonden blijven aan Lacoste! Voor meer info klik hier of stuur een mail naar: olv@tstvlacoste.nl.

Een jaar lidmaatschap voor €42,50

Voor slechts €47,50 per jaar kun je lid worden van TSTV Lacoste. Daarnaast, als je je na 1 april inschrijft betaal je voor het resterende jaar slechts €27,50.

Iedere woensdag clubavond

Iedere woensdagavond is er een clubavond waar je wordt ingedeeld voor een potje tegen mensen van je eigen niveau. Na het tennissen wordt er nog uiteraard ook nog geborreld in het clubhuis.

beginnerstraining

Elke woensdag is er ’s avonds een training voor beginners zijn, gegeven door mede-Lacostianen. Dit is een ideale training voor beginners waar je ook andere Lacostianen kan ontmoeten.

Competitie spelen

Er is ook ruimte bij Lacoste om competitie te spelen. Er zijn vier competities door het jaar heen, namelijk de najaars-, voorjaars- en wintercompetitie. Tijdens deze competities kun je opgeven voor verschillende teams. Je kan spelen in een vrouwen-, mannen-, mix- of beginnersteam.

Toernooien en feesten van externe studenten tennisverenigingen

Naast de verschillende activiteiten van onze eigen studentennisvereniging vinden er jaarlijks veel andere toernooien van studenten tennisverenigingen door het hele land plaats. Naar veel van deze toernooien zullen we afreizen met een grote groep Lacostianen om daar te tennissen en te feesten.

Toernooien georganiseerd door Lacoste

Elk jaar zijn er naast de vele tennisactiviteiten en feestjes ook nog 4 toernooien. Namelijk, LUST, Beach, LOT en TSTK. Voor meer informatie over deze toernooien, kijk onder het kopje toernooien.

Andere activiteit

Ook organiseert Lacoste meerdere activiteiten zoals het ledenweekend, eerstejaarsactiviteiten, de sinterklaasavond, het kerstdiner en Meals on Wheels.

Commissies

Om te zorgen dat alle bovengenoemde activiteiten ook daadwerkelijk plaatsvinden zijn er een groot aantal commissies. De taken van deze commissies lopen zeer uiteen, dus voor ieder wat wils. Een commissie is ook de ideale manier om veel mensen te leren kennen, de vereniging te steunen en aan je CV te werken.

nl_NLDutch