T.s.t.v. Lacoste

De grootste studentensportvereniging van Tilburg!

T.S.T.V. Lacoste is opgericht op 17 april 1967. De vereniging telt op dit moment meer dan 550 leden en meer dan 125 oud-leden. Hiermee is het de grootste studentensportvereniging van Tilburg.

Lacoste organiseert vele activiteiten door het jaar heen met als rode draad de clubavond elke woensdag. Op deze avond kunnen de leden tennissen op onze prachtige kunstgras banen. Voor nieuwe leden is dat de ideale mogelijkheid kennis te maken met de vereniging. Tevens speelt Lacoste officiële competitie, waar zo’n 110 spelers voor de eer van Lacoste strijden. Lacoste heeft teams op elk niveau, dus er is plaats voor iedereen.

Ook toernooien worden door T.S.T.V. Lacoste enthousiast bezocht en georganiseerd. In maart organiseren we LUST, waar studenten uit heel Nederland op afkomen. Hier zal naast het tennissen ook veel gefeest worden met als hoogtepunt de LUST biercantus. Later in het jaar organiseert Lacoste een ratingtoernooi en het Lacoste Beachtennis toernooi.

Om ook naast de baan tot nieuwe hoogtes te stijgen organiseert Lacoste door het jaar heen verschillende activiteiten zoals: Kerstdiner, Sinterklaasavond, Nieuwjaarsborrel, Lacoste Open Tijd, Meals on Wheels en Paupergala. Bij Lacoste kennen we geen verplichtingen. Je bent dus vrij om zelf te kiezen welke activiteiten je bijwoont. Ben je geïnteresseerd, wil je lid worden of alleen maar wat informatie mail dan naar: secretaris@tstvlacoste.nl.

Wil je lid worden van T.S.T.V. Lacoste?
Klik hier voor meer info en het inschrijfformulier. Zodra je je hebt ingeschreven ben je direct lid en krijg je een kopie van je inschrijving via de mail als pdf.

Met groene groet,

Emma Cornelissen
Secretaris der T.S.T.V. Lacoste

Wil je uitgeschreven worden? Stuur dan een mailtje naar: secretaris@tstvlacoste.nl. Vermeld hier alstublieft bij waarom u geen lid meer wenst te zijn.

Je kunt ook lid worden van de Oud Leden Vereniging. Voor €15,- per jaar kun je zo verbonden blijven aan Lacoste! Voor meer info klik hier of stuur een mail naar: olv@tstvlacoste.nl.

nl_NLDutch